Logistiek medewerker Vianen 32 uur

Functieomschrijving

Sani4all Vianen is op zoek naar een gedreven en gemotiveerde logistiek medewerker! Ben jij de topper die wij zoeken voor onze jonge en frisse organisatie?


Voor wie ga je werken?

Sani4all is een succesvolle en snel groeiende franchiseformule in de sanitair- en tegelbranche. Wij vinden het belangrijk dat elke badkamerdroom gerealiseerd kan worden, ongeacht wat de persoonlijke wensen of budget ook mogen zijn. Doordat wij scherp en voordelig grote voorraden inkopen, de showrooms effectief inrichten en een groeiend aantal winkels hebben kunnen wij de producten tegen scherpe prijzen verkopen. Wat ons anders maakt dan andere prijsvechters is dat wij streven naar uitstekende service, persoonlijk en deskundig advies én professionele montage aanbieden en daar hebben wij ook jouw voor nodig!

 

Ben jij onze topper?

Ben jij het talent dat wij zoeken? Hard werken, veel leren, de klant centraal zetten en een ijzersterke wil om het onderste uit de kan te halen zijn essentieel om te slagen in onze organisatie! Je komt in een dynamische omgeving te werken waar kwaliteit, klachtgerichtheid, professionaliteit en een goede teamspirit belangrijk zijn.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en representatieve logistiek medewerker die zich zal richten op werkzaamheden in het magazijn en het bezorgen van bestellingen bij onze klanten. Daarnaast houdt je bezig met allerlei voorkomende werkzaamheden. Wij zoeken een echte aanpakker die fysiek sterk is, vriendelijk en service gericht communiceert met onze klanten. De wil om te leren en grote werklust zijn doorslaggevend! Ook vind je het niet erg om af en toe een avond of dag in het weekend te werken.

Vereisten

Kortom, ben je:

· Gedreven, ondernemend en energiek;

· Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit;

· Service- en klantgericht en heb je inlevingsvermogen;

· In het bezit van rijbewijs B;

 

Oja, en wat wij te bieden hebben?

- Flexibele werktijden

· Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

· Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

· Een prettige werksfeer waarin ruimte is voor creativiteit en eigen ideeën;