(Online) marketeer Doetinchem

Functieomschrijving

Het bedrijf
Het bedrijf waar je komt te werken is de hardst groeiende badkamer formule van Nederland: Sani4all. Op dit moment hebben wij 17 winkels en willen de komende jaren groeien naar 25 winkels. Afgelopen jaren hebben we vaste positie weten te creëren in het midden segment. Klanten beoordelen Sani4all met een 9,2 op de reviewsite klantenvertellen.nl! Wij hechten veel waarde aan de klant beleving, wij willen de klant onvoorwaardelijk goed helpen, welk budget de klant ook heeft. We zeggen daarom niet voor niets: Wij maken badkamerdromen betaalbaar!


Wat ga je doen?
Als online marketeer ben je samen met het marketingteam onder andere verantwoordelijk voor de online groei van Sani4all én voor het optimaal presteren van de website. Hierbij kan je denken aan taken zoals het zorg dragen voor de voorbereiding, uitvoering en optimalisatie van alle online marketingcampagnes.

Je bewaakt en optimaliseert de SEO en SEA campagnes en je draagt zorg over het versterken van de SEO positie. Dit door enerzijds op basis van keyword analyse nieuwe content te laten creëren en anderzijds door het verbeteren van de ranking van bestaande SEO landing pages. Je volgt alle relevante digitale trends en vertaalt deze naar (nieuwe) online kansen en activiteiten.


Het team
Je komt samen te werken in een team met 2 andere marketeers met ieder hun eigen specialiteiten.


Wat bieden wij?
Een uitdagende en zelfstandige baan in een dynamische werkomgeving. De sfeer onderling is informeel en prettig en de lijnen zijn kort. Ook krijg je alle ruimte voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven. Het salaris is marktconform, afhankelijk van opleiding en ervaring.


Solliciteren
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Solliciteer dan direct en stuur je CV naar: josrabelink@sani4all.nl

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent!

Vereisten

Wie ben jij?
De ideale online marketeer zorgt voor optimale vindbaarheid, het online bereik en genereert relevante traffic naar de website. Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding ((online) marketing, communicatie etc.) en minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een echte hands-on mentaliteit en ervaring met SEO, SEA, retargeting en Photoshop. Daarnaast heb je een positieve en flexibele instelling, kan je goed samenwerken, prioriteiten stellen en afstemmen met andere disciplines, ben je communicatief zeer vaardig en kan je goed schrijven. Ook werk je nauwkeurig, beschik je over een analytisch vermogen en ben je resultaatgericht. Aansluitend ben je niet bang om in het diepe gegooid te worden, je benut elke commerciële kans en je durf beslissingen te nemen.