Verkoopmedewerker Varsseveld showroom

Functieomschrijving

Sani4all Varsseveld zoekt per direct een parttime verkoopmedewerker! Ben jij diegene die klanten op de juiste manier adviseert in hun zoektocht naar hun droombadkamer?


Voor wie ga je werken?

Sani4all is een succesvolle en snel groeiende franchiseformule in de sanitair- en tegelbranche. Wij vinden het belangrijk dat elke badkamerdroom gerealiseerd kan worden, ongeacht wat de persoonlijke wensen of budget ook mogen zijn. Doordat wij scherp en voordelig grote voorraden inkopen, de showrooms effectief inrichten en een groeiend aantal winkels hebben kunnen wij de producten tegen scherpe prijzen verkopen. Wat ons anders maakt dan andere prijsvechters is dat wij streven naar uitstekende service, persoonlijk en deskundig advies én professionele montage aanbieden. En daarvoor hebben we ook enthousiaste adviseurs zoals jou nodig!


Wat ga jij precies doen?

Jouw focus als adviseur ligt op het ontzorgen van de klant en het bieden van een prettige ervaring tijdens het aankooptraject. Je adviseert klanten en helpt mee te denken bij de aanschaf van een nieuwe badkamer, toilet of woonvloer. Je maakt een ontwerp waarmee de ideeën binnen het budget van onze klant realiteit worden. Jouw kennis, creativiteit en persoonlijkheid verrast klanten en bezorgt hen een goed gevoel. Ervaring in de sanitair branche of in een sales functie is niet vereist (wel een pré), maar de juiste motivatie en klantvriendelijkheid wel!

Ben jij bereid om hard werken, veel te leren, de klant centraal te zetten en heb je een ijzersterke wil om het onderste uit de kan te halen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe succesvolle adviseur!


Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Sani4all krijg jij volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij:

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot een topadviseur;
  • Parttime functie, uren in overleg;
  • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een prettige werksfeer waarin ruimte is voor creativiteit en eigen ideeën;
  • Diverse (interne) trainingen en cursussen.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct en ga mee in het succes van Sani4all!

Vereisten

Wat verwachten we van je?

  • Je bent gedreven, ondernemend en energiek;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid op zaterdag te werken;
  • Je bent service- en klantgericht en hebt inlevingsvermogen;
  • Je bent commercieel en proactief ingesteld;
  • Affiniteit en ervaring met de functie en de branche is een pré;